VERHUIZINGEN

 

Transpose is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in nationale én internationale verhuizingen en transporten.
Een verhuizing is altijd een hele klus. Zowel voor particulieren als bedrijven is Transpose de verhuisspecialist die echt meedenkt. Naar het buitenland verhuizen? Transpose heeft ruimschoots ervaring met Europese verhuizingen voor particulieren en het bedrijven in het MKB.

Heeft u hulp nodig bij een kleine verhuizing of transport? Ook dan komt Transpose langs om te helpen. Schakel onze kennis en ervaring ook in voor complexe (inter)nationale verhuizingen.

Voor het (o)verplaatsen van personeel (en personeelsvoorzieningen) hebben wij diverse experts in dienst die professionele begeleiding geven bij het organiseren, realiseren en optimaliseren van een succesvolle verhuizing.

Transpose is specialist op het gebied van relocation. Dit is een extra service waarbij we voor u een woning zoeken in uw nieuwe thuisland. Ook worden alle bijkomende zaken zoals school, huisarts en dergelijke door ons geregeld. Meer informatie over onze relocation-service vindt u hier.  
Om u maximaal te ontzorgen bij alle soorten verhuizingen hebben wij een webshop met talloze artikelen, materialen en hulpmiddelen samengesteld.

Meer info over onze verhuisservice? Neem contact met ons op en bespreek vrijblijvend alle mogelijkheden.