Relocation


Voor het volledig verzorgen van de verhuizingen in Nederland of daarbuiten kunt u rekenen op de jarenlange ervaring van Transpose. Al ruim 20 jaar helpen wij bedrijven en particulieren met het verhuizen over grotere afstand.
Transpose gaat hierin heel ver. Wie bieden hulp bij onder andere: het verkrijgen van een werkvergunning, registratie bij de overheid en gemeente, maar ook het zoeken van een geschikt huis, school, arts of bankinstelling.

Complete settling-in service. Naast het regelen van de verhuizing en eventuele opslag begeleiden wij het volledige immigratieproces. Persoonlijk, vriendelijk en met kennis van de lokale cultuur. Hierdoor bent u verzekerd van een prettige overgang naar uw (nieuwe) thuisland. Uiteraard helpen wij ook bij relocation-projecten binnen Nederland of naar ons land toe. 
Dankzij ons eigen wagenpark en het transportbedrijf kunnen wij alle soorten verhuizingen aan, van klein tot enorm groot. Transpose is regelmatig actief in Zwitserland, Engeland, Noorwegen, Denemarken en Zuid-Europa (Italië, Griekenland) dankzij diverse combinatietransporten naar deze landen houden we de kosten laag en krijgt u maximale begeleiding en optimale service voor, tijdens en na de verhuizing.

Meer informatie over de mogelijkheden rondom relocation? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar één van relocation experts.

Heeft u vragen over verhuizen of transport? Kijk dan bij verhuizen of op de pagina transport. Hier leest u ook meer over onze diensten in Albanië.