TRANSPORT


Transpose is al sinds 1991 een betrouwbare transportpartner. Wij ondersteunen bedrijven uit diverse sectoren met het vervoeren van hun producten, goederen, artikelen of bedrijfsinventaris.
Van deelzendingen tot complete ladingen. Dozen, pallets en zelfs complete machines: wij vervoeren het voor u.

Heeft u documenten nodig om bepaalde transporten te kunnen verzorgen. Transpose kent de weg en helpt u bij het verkrijgen van de juiste documenten op de juiste momenten.

Transpose beschikt over een eigen wagenpark. Hierdoor zijn wij altijd beschikbaar om u te helpen bij de meest uiteenlopende transporten.  Omdat er altijd speciale verzendingen tussen zitten hebben wij een langdurige samenwerking met een aantal betrouwbare transportpartners. Hierdoor is de kwaliteit van iedere verzending gewaarborgd en hoeft u zich nergens meer druk om te maken.

Transpose is in 1991 begonnen als een transportbedrijf voor hulpgoederen naar Oost-Europa. Na 10 jaar naar Rusland en  de Oekraïne te hebben gereden is daaraan, door de grote concurrentie, een einde aan gekomen. In de loop van de tijd zijn deze transporten met hulpgoederen overgegaan in commerciële transporten.